Cimitirele din municipiu au intrat într-un amplu proces de întreținere

Cimitirele din municipiu au intrat într-un amplu proces de întreținere

Societatea Giurgiu Servicii Locale, subordonată Consiliului Local al municipiului Giurgiu a demarat o acțiune de întreținere a aleilor din Cimitirul Smârda, cu material rezultat în urma frezării străzilor din municipiul Giurgiu ce fac obiectul modernizării.
Întretinerea constă în îndreptarea aleilor de pământ din cimitirul Smârda cu ajutorul unui buldoexcavator, iar ulterior se va trece la așternerea materialului rezultat în urma frezării, inclusiv compactarea acestuia.
Cimitirul Smârda este primul care beneficiază de această întreținere a aleilor, urmând ca în funcție de condițiile atmosferice și cantitatea de material frezat și celelalte 2 cimitire sa intre în acest proces de întreținere a aleilor și nu numai.
În perioada următoare, în cimitirul Smârda vor fi desfășurate activități de toaletare, inclusiv de doborâre a arborilor aflați într-un stadiu avansat de degradare, ce pot pune în pericol atât siguranța vizitatorilor, cât și monumentele din cimitir.
De asemenea, pentru o mai bună orientare a vizitatorilor, va fi realizată o hartă a fiecărui cimitir ce va fi amplasată la intrare.

Ultima modificare: 14.12.2022 – 14:20 de către Administrator

Anteriorul Pictorul bulgar Stancho Stanev (Станчо Станев, din Ruse, și-a vernisat astăzi, 14 decembrie, la Muzeul Judeţean din Giurgiu, expoziţia cu vânzare “Gânditorul”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.